Tekstproducties


Verschillende doelgroepen

Tijdens mijn studie, stages en freelance-werkzaamheden heb ik al veel ervaring opgedaan in het schrijven van teksten met verschillende doeleinden. Columns, persberichten, reis- en sportverslagen, webteksten etc. Journalistiek of niet, voor een goede doelgroepgerichte tekst bent u bij mij aan het juiste adres.

Voor een goede tekst is meer nodig dan alleen kennis van de Nederlandse taal. Achtergrondinformatie over klant, product en doelgroep is minstens zo belangrijk. Of een bepaalde tekst ook het gewenste effect heeft, hangt namelijk af van de toon die je aanslaat. Daarom is een duidelijk beeld van de doelgroep een must.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact met klanten vind ik belangrijk. Een gezicht, uitstraling en omgeving zeggen veel meer dan een e-mailtje of een telefoongesprek. Om efficient te kunnen werken is contact via internet en telefoon onmisbaar, maar een persoonlijke benadering geeft net dat beetje extra.

Overige werkzaamheden

Naast het schrijven van teksten ben ik ook bekwaam in het uitvoeren van eindredactie. Teksten kritisch bekijken en corrigeren waar nodig, kan de leesbaarheid enorm verbeteren en brengt daardoor de boodschap bij de ontvanger beter over. Ook andere opdrachten op het gebied van communicatie en organisatie ga ik vol enthousiasme aan.