Over Madelon


Mijn naam is Madelon Meerbeek en ik ben woonachtig in het Gelderse Warnsveld. Naast mijn vaste baan als PR-coördinator ben ik werkzaam als fotograaf en tekstschrijver. Daarbij maak ik gebruik van de opgedane kennis en ervaring tijdens de HBO-opleidingen Journalistiek (Chr. Hogeschool Windesheim, Zwolle) en Fotografische Vormgeving (Nederlandse Fotovakschool, Apeldoorn).

Persoonlijk

Het leuke aan mijn vak is de persoonlijke benadering. Het is een uitdaging om in korte tijd een band op te bouwen met mijn klanten. Dit geldt zowel voor fotografie als voor interviews. Ik wil mensen graag in beeld brengen zoals ze echt zijn, hun karakter en emoties vangen in woord en beeld. Het is daarom belangrijk om een prettige sfeer te creëren, waarbij iedereen zichzelf durft te zijn.

Inlevingsvermogen

Wat wil de doelgroep zien en lezen? Inlevingsvermogen is voor een journalist, tekstschrijver en fotograaf van groot belang. Ik weet me goed te verplaatsen in het gedachtegoed van de doelgroep en kan zo prima inspelen op hun behoeftes. Uiteraard zonder daarbij de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.